Log in

Sharif University of
Technology ASSOCIATION

News

Get to know about recent SUTA related news here. 

  • May 18, 2019 00:13 | Anonymous


    The Election Supervision Committee would like to thank you for your participation in SUTA's 10th board election process and hereby announces the names of the 8 elected board members, including 7 main members and one substitute member:


    Candidate % Vote Received
    Farrokh Malihi 80%
    Siamak Aram 78%
    Dariush Alipour 77%
    Shariar Makarechi 75%
    Shiva Davoodpour 72%
    Farzin Radkani 65%
    Farzad Khomamizadeh 58%
    Mohammad Reza Moatamed 27%


    The Committee would also like to thank the 9th SUTA Board for organizing the election and wishes the best for the newly elected board members.

    Please note that you can still contact us via election2019@suta.org if you have any questions.

    On behalf of the Election Supervision Committee,

    Behrokh Khoshnevis


    با تشکر از شرکت شما در امر مهم انتخابات هیئت مدیره جدید سوتا، بدینوسیله لیست هشت نفر منتخبین زیر، که شامل هفت عضو اصلی و یک عضو علی البدل می‌باشد، اعلام میگردد:

    کاندیدا  درصد رای
    کسب شده
    فرخ ملیحی 80%
    سیامک آرام 78%
    داریوش علیپور 77%
    شهریار مکاره چی 75%
    شیوا داوودپور 72%
    فرزین رادکانی 65%
    فرزاد خمامی زاده 58%
    محمدرضا معتمد 27%


    کمیته نظارت بر انتخابات ضمن تشکر از هیئت مدیره نهم سوتا بابت برگزاری انتخابات، برای منتخبین بورد دهم آرزوی موفقیت می نماید.

    شایان ذکر است که کمیته انتخابات کماکان پذیرای سوالات شما در ارتباط با این انتخابات می باشد. جهت تماس با کمیته با آدرس election2019@suta.org تماس حاصل فرمایید.


    از طرف کمیته نظارت بر انتخابات،

    بهرخ خوشنویس  


  • May 12, 2019 09:42 | Anonymous

    متاسفانه طی چند هفته گذشته خبر درگذشت آقای منصور آجودانی مسئول آزمایشگاه الکترونیک دانشکده برق را  دریافت کردیم. ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگ شریف به خصوص مجموعه دانشکده برق، سوتا افتخار دارد که از ایشان در سال 2014 به عنوان "برنده جایزه  کارکنان سوتا" (SUTA Staff Appreciation Award)، تقدیر کرده است (مشترکا به همراه سرکار خانم افسانه تهرانی).

    همچنین  ده سال پیش در چنین روزهایی که هفته معلم در ایران است با ایشان مصاحبه ای انجام داده ایم که خالی از لطف نیست و میتوانید نگاهی به آن بیندازید. خاطرات شنیدنی سه هم دانشگاهی عزیز در مورد مرحوم آجودانی را هم در ادامه همان مصاحبه میتوانید بخوانید: suta.org/Resources/Documents/Newsletter-64.pdf - صفحه 15 الی 17.

    مطلبی که دکتر مریم حشمت زاده از هم دانشگاهی های عزیزمون که در کانادا ساکن هستند در کانال شخصی خود (t.me/gheseyemaryam) در یادبود ایشان منتشر کرده اند به درستی حق مطلب رو ادا میکند. قسمتی از نوشته ایشان  را در ادامه میخوانید :

    "... شخصيت مؤثر و شريفِ   آقاى آجودانى، در عنوان " تكنسين آزمایشگاه الكترونيك" نمى گنجيد. چهل سال، ضلع غربی طبقه چهارمِ دانشکده برق، محل کارش که نه...خانه اش بود و رسیدگیِ مسئولانه به آزمایشگاهِ الکترونیک، شغلش که نه...عشقش بود. دانشجویان، گويى فرزندان عزيزش بودند كه برای تک تک شان ارزش و احترام قائل بود. گاهى در پايان روز، غذاى يك نفره اش را كه بر روى اجاق كوچكى در انتهاى آزمايشگاه گرم ميكرد، مهربانانه به دانشجويى كه مانده بود تا كارش را تمام كند، تعارف ميكرد. مریم گاه گاهی در ساعاتی که كلاس نداشت به آزمایشگاه میرفت تا در جمع و جور کردن وسایل و دستگاه ها کمکى کند و چیزی یاد بگیرد. آقای آجودانی هم كارهاى كوچكى به او میداد تا با "سیم چین" و"قلع کِش" و "لحيم" تمرين كند. معتقد بود دخترها خيلى با هوش هستند، و اگر از فرصت هاى برابر برخوردار باشند، بهتر از پسرها كار مى كنند. براى همين هميشه نسبت به آنها و يادگيرى شان، توجه خاصى داشت.

    تعهد و وسواس آقاى آجودانى در حفظ نظم و نظافت آزمايشگاه مثال زدنى بود و حكايت از عشقِ واقعيش به كار و به دانشجويان داشت او در آزمايشگاهش شاهدِ شكست، تلاش و پشتكار، خنده ها و گاه گاه فريادهاىِ شادى از جواب گرفتن از مدار، و همينطور سر خاراندن هاى از سرِ استيصال در جواب نگرفتن از مدارهاى الكترونيك بود. 

    مشوّقى حاضر و بى ادعا و معلمى براى روح ها و استعدادهاى جوان. در طول سالها، هر بار كه مريم به ايران ميرفت و به آزمايشگاه سرى ميزد، آقاى آجودانى با افتخار و اشتياق از موفقيت هاى دانشجويانِ برق شريف خبر ميداد، جورى كه انگار از فرزندان خودش ياد ميكرد، خانم "س" استاد دانشگاه معتبرى در آمريكاست، سال پيش اومد اينجا سر زد. آقاى "ف" رييس يك شركت بزرگه تو كانادا، شهرش رو نميدونم. شما كدام شهر هستى؟  دو تا خواهر بودين، خواهرت چكار ميكنه؟ آقاى "ن" همينجا ايرانه، دانشگاه اصفهان استاده، آقاى "م" رو هم که میشناسید؟ یادتونه؟ مديرعامل يك شركت معتبره، خانم "ر" دوست داشت درسش رو ادامه بده، ولى ازدواج كرد ، شما هم كه ازدواج کردی و رفتی، ولی خوبه که درست رو ادامه دادی و گاهاً با چشمانى پرازعشق و افتخار، به هدايا و كارت هاى دانشجويان در بالاى قفسه ها، و يا زير شيشه ميزش اشاره ميكرد.

    آقاى آجودانى، نمونه يك انسان متعهد، وظيفه شناس، با اخلاق و شرافت مند بود گذشته اش را كسى نمى پرسيد و راز برقِ گاه به گاهِ چشمهايش را كسى نميدانست. دلش خانه رازها و نگاه ها، شادى ها و غم ها، و موفقيت ها و شكست هاى نسلهاىِ متوالى دانشجويان بود، و زندگى كاريش، درس تعهد و نظم، و خستگى ناپذيرىِ وجدان. وقتى در اولين هفته ى ارديبهشت ٩٨، بهار دست او را گرفت و با خود به جاودانگى برد، جاى خالى و خاطره اش در طبقه چهارم دانشكده برق براى هميشه باقى ماند و مسئوليتى سنگين براى هر كس كه قرار است در آن سِمَت، ادامه دهنده تعهد و شرافتِ  روحِ ماندگار " آزمايشگاه الكترونيك" باشد.

    خداحافظ آقاى آجودانى، رفتنت بهانه اى شد براى مريم و گريستنش در دیدار بعدی با آزمايشگاه الكترونيك. خاطراتت در دلِ نسلهای دانشجویانِ برق شریف در تمام دنيا گسترده، و درس هاى اخلاق و تعهدت، دنيا را هر چند به اندازه یک برگ سبز جاى بهترى کرده.

    اى كاش بر مزارت بنويسند

    اينجا بزرگ مردی خفته 

    كه به جای لعن تاريكى، 

    در جای جایِ دنیا شمعی افروخته".


    روحش شاد ویادش ماندگار

    از طرف هیئت مدیره سوتا

    فرزین رادکانی اردیبهشت 98


  • December 26, 2017 22:18 | Anonymous


    به همت دست اندرکاران شاخه کالیفرنیای جنوبی سوتا جشن با شکوهی به مناسبت شب یلدا با حضور جمعی از همدانشگاهیان مقیم این منطقه برگزار گردید.

    در این مراسم که با حضور دکتر هژبری و همسرشان برگزار شد، لوح یادبودی به پاس قدردانی از طرف شاخه کالیفرنیا به ایشان تقدیم شد.


    پس از دریافت لوح، دکتر هژبری صحبت کوتاهی برای حاضران در ارتباط با سوتا، جشنواره 2018 و شاخه کالیفرنیای جنوبی داشتند که از طریق لینک زیر قابل مشاهده میباشد:

    همچنین در ابتدای این برنامه سوتا و فعالیتهای آن و به ویژه شاخه کالیفرنیای جنوبی توسط دکتر اخوان، رییس هیئت مدیره این شاخه معرفی شدند. صحبتهای دکتر اخوان در لینک زیر قابل مشاهده است:


  • December 24, 2017 04:14 | Anonymous



    پس از جلسات مفصل با شاخه ها و با توجه به شرایط امروز و مقتضیات و پیشرفت های ارتباطی بویژه بصورت مجازی در شکل و  فرمت برگزاری گردهمایی تغییراتی اضافه شده است . بر این اساس در محدوده زمانی سپتامبر ۲۰۱۸، جشنواره و گردهمایی  اشتراکی سوتا را خواهیم داشت . تا لحظه نگارش این متن، شاخه های سوئد، کالیفرنیا، واشنگتن و سیاتل از برگزارکنندگان مشترک این مراسم خواهند بود . در این مدل بدنه و تعداد بیشتری از شاخه ها و اعضای سوتا برای برگزاری مشارکت خواهند کرد . در این شکل، حتی گروه های کوچک فارغ التحصیلان در سراسر جهان نیز می توانند در منطقه خود بخشی از این جشنواره باشند . 

    از این حیث فراخوان پیشنهاد اجرایی زیر تنها شامل شاخه های داوطلب برای برگزاری نخواهد بود و تمامی اعضا و فارغ التحصیلان در تمامی نقاط جهان می توانند بخشی از این گردهمایی و جشن سراسری  سوتا شوند. علاقه مندان به شرکت در این برنامه می توانند در نزدیک ترین شاخه برگزارکننده ثبت نام یا به هر یک از نقاط برگزارکننده سفر کنند. 

    لازم است که دست کم موارد زیر در پیشنهادهای ارسالی گنجانده شده باشند:

    1) امکان برگزاری کدامیک از شرایط زیر را دارید؟

    - حداقل ۳ ساعت برنامه در یکی از سه روز اعلامی
    - برنامه یک روزه /صبح تا عصر
    - برنامه دو روزه /صبح تا عصر


    2) تعداد ظرفیت مهمان در سالن یا فضای مد نظر 

    3) تعداد بیشترین و کمترین تعداد نفرات شرکت کننده در چند برنامه اخیر شما 

    4) بر اساس گزینه انتخابی (۱) امکان برگزاری چه برنامه هایی را دارید؟

    سخنرانی -
    پنل و بحث -
    برنامه های فرهنگی، هنری و موسیقی -
    پخش فیلم مرتبط با تم جشنواره و گردهمایی -
     ...بازدید از محلی علمی، آموزشی، هنری، صنعتی و دانشگاهی و -

    5) در صورت انتخاب دو مورد پایانی از گزینه (۱) شرایط و نیاز به دریافت روادید (ویزا) برای سفر به منطقه شما, که شامل مراحل و زمان بندی دریافت روادید, بویژه برای اعضایی که از ایران در گردهمایی شرکت میکنند
    6) امکان همکاری با انجمنهای آکادمیک یا انجمنهای فارغ التحصیلی در منطقه شما که بالقوه تمایل داشته باشند در گردهمایی ما مشارکت داشته باشند

    7) محل برگزاری برنامه

    8) در صورت انتخاب دو مورد ابتدایی از گزینه (۴) امکان دعوت از شخصیتهای فرهنگی, اجتماعی, تحقیقاتی, علمی, یا دانشگاهی (چه ایرانی, و چه غیر ایرانی) برای شرکت یا سخنرانی در برنامه

    9) در صورت انتخاب مورد سوم از گزینه (۴) امکان دعوت از گروههای هنری, برای برگزاری برنامه های هنری, و یا تفریحی در گردهمایی

    10) بر اساس انتخاب های بالا و شرایط محلی، لطفا جزئیات هزینه های برگزاری اعم از رزرو سالن (در صورت نیاز)، پذیرایی، هزینه های سخنران/ان (در صورت نیاز) و …  به همراه هزینه تقریبی ثبت نام اعضا, و خانواده های آنان در برنامه


    11) در صورت برگزاری گردهمایی به صورت اشتراکی با شاخه یا شاخه های دیگر چه پیشنهاداتی خواهید داشت؟



    از همه شما دوستان تقاضا میشود که تا حد امکان طرح اجرایی خود را ظرف دو هفته از دریافت آن ارسال فرمایید 


    توضیح ۱

    تاریخ دقیق برگزاری گردهمایی با مشورت شاخه ها یا گروه های برگزارکننده تعیین خواهد شد.


    توضیح ۲ 

    هر گروه یا شاخه برگزارکننده نیاز است که یک نماینده برای ارتباط به هیات مدیره معرفی کند.

     

    توضیح ۳

    هر گروه یا شاخه برگزار کننده مسوولیت انتشار و پخش آنلاین حداقل سه ساعت از برنامه خود را تحت پلتفرمی مشترک دارد.

     

    توضیح ۴ 

    درآمدها و منافع ناشی از فعالیت در بازه جشنواره اعم از برگزاری نمایشگاه یا "روز کاریابی" به طور کامل به شاخه یا گروه برگزار کننده تخصیص می یابد.

      

    توضیح ۵ 

    ۹۰٪ از درآمد ثبت نام ها به شاخه ها تعلق می گیرد.

    هیات مدیره سوتا بدینوسیله از بذل توجه شما سپاسگزاری کرده, و بی صبرانه منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات شما می باشد.

    لطفا پیشنهادات، سوالات، و پیشنهاد نهایی خود را برای مسوول کمیته گردهمایی و کنفرانسهای سوتا دکتر سیامک آرام به آدرس پست الکترونیکی events@suta.org  و یا siamak@suta.org ارسال فرمایید.


    با احترام 

    دکتر سهیلا کمال 

    رییس هیات مدیره سوتا


  • November 16, 2017 20:42 | Siamak Aram (Administrator)



    متاسفانه حادثه تلخ زمین لرزه در غرب کشور جان بسیاری از هموطنانمان را گرفته و هزاران نفر را مجروح و آواره کرده است. شدت زمین لرزه و پس لرزه های آن آسیب های جدی به روستاها و شهرها در استان کرمانشاه وارد آورده است. سردی هوا و صدمات وارده نیازمند امداد و کمک رسانی فوری و بسیج عمومی و سراسری در تمام کشور است. 


    انجمن دانشگاه شریف ضمن همدردی، به بازماندگان این حادثه دلخراش تسلیت گفته و امید دارد تا هر چه سریعتر امداد و اسکان و بهبود شرایط هموطنان آسیب دیده فراهم شود.  


    همچنین از همگى اعضاى محترم دعوت مي شود تا با ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی خود از طریق مجارى شناخته شده و معتبر در كمك رسانى به هموطنانمان مشاركت كنند.


    هیات مدیره نهم
    شاخه تورنتو

    شاخه سوئد

    شاخه سیاتل

    شاخه کالیفرنیای جنوبی

    شاخه واشگتن

  • October 06, 2017 23:11 | Anonymous



    روز شنبه 16 سپتامبر اولین جلسه مشترک بورد و نمایندگان شاخه های محلی سوتا برگزار شد. در این جلسه که هدف آن تبادل اطلاعات و همفکری در امور جاری سوتا بود اعضای بورد نهم و نمایندگان اكثر شاخه های فعال سوتا (سوئد، سیاتل، واشنگتن DC و کالیفرنیای جنوبی) و همچنین داوطلبان تاسیس شاخه های جدید(ونکور و فرانسه) شرکت داشتند.


    محور اصلی این جلسه علاوه بر اشنایی افراد با یکدیگر و ارائه گزارش مختصری از وضعیت شاخه ها توسط نمایندگان هر شاخه بیشتر حول محور گردهمایی اینده سوتا بود.


    مقرر شد در جلسه بعدی که در تاریخ 14 اکتبر برگزار خواهد شد نمایندگان حاضر درجلسه بحثهای این جلسه را با شاخه مربوطه خود در میان بگذارند و با ایده ها و پیشنهادات خود برای گردهمایی اینده سوتا بورد را برای تصمیم گیری و هرچه بهتر برگزار کردن گردهمایی یاری کنند.


    بورد نهم سوتا امیدوار است با برگزاری جلسات ماهیانه با نمایندگان شاخه های محلی به ارتباط هرچه بیشتر و بهتر اعضای سوتا و تبادل نظرات و تجربه های موفق شاخه ها با یکدیگر و در نتیجه قوی تر شدن سوتا کمک کند.


    شریفی ها در هر نقطه از جهان میتوانند با پیوستن به شاخه های محلی سوتا به شبکه بزرگ دوستان و همکلاسیها و همدانشگاهی های خود بپیوندند.



  • July 19, 2017 16:41 | Siamak Aram (Administrator)

    برنامه ای جهت بزرگداشت زنده یاد استاد مریم میرزاخانی در روز ۲۹ جولای ساعت 17.30  توسط انجمن دانشگاه شریف (سوتا) منطقه واشنگتن دی سی در دانشگاه جورج واشنگتن:


    https://goo.gl/aLQZZr



  • July 19, 2017 16:36 | Siamak Aram (Administrator)

    سوتا در جنوب کالیفرنیا مراسمی در جهت گرامی داشت یاد دکتر مریم میرزاخانی در روز یکشنبه ۲۳ ام جولای از ساعت ۱۱ صبح تا ۱ بعد از ظهر در دانشگاه UC Irvine برگزار خواهد کرد.


  • July 17, 2017 05:14 | Anonymous


    درگذشت دکتر مریم میرزاخانی، نابغه نامدار ریاضی، موجب تاثر و ناراحتی بسیاری در ایران و جهان شد. دانشمندی متواضع که با رفتنش اگرچه ستاره ای در جهان خاموش شد اما آثار، تلاش و دانشش تا سالیان و قرن ها ماندگار است.


    مریم میرزاخانی، دانش آموخته دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه شریف در رشته ریاضی، تنها زن و تنها ایرانی برنده مهمترین مدال ریاضی جهان، استاد تمام (پروفسور) دانشگاه استنفورد، برنده دهها جایزه و مدال داخلی و بین المللی و عضو نهادهای معتبر و مهم علمی، بسیاری را جذب ریاضی و علوم و تحقیقاتش کرد. فروتنی و تمرکز بسیارش به تحقیقات و فعالیت های حرفه اش امکان میزبانی و تجلیل از وی در گردهمایی ٢٠١٦ فارغ التحصیلان شریف در واشنگتن را نیز فراهم نیاورد.


    انجمن دانشگاه صنعتی شریف (سوتا)، ضمن تسلیت به خانواده، نزدیکان، همکاران، خانواده بزرگ شریف و هموطنان، امیدوار است جوانان و علاقه مندان به علوم و دانش، مسیر و تلاش این دانشمند درخشان و بی نظیر را همانطور که او نیز به این مهم علاقه داشت ادامه دهند.


    همچنین سوتا از تمامی اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه شریف دعوت می کند تا با ثبت روز تولد وی به عنوان روز مریم میرزاخانی در تقویم دانشگاه شریف و دانشگاه های کشور نه تنها یاد و خاطره اش را گرامی بداریم بلکه این روز را نمادی برای تداوم مسیر و تلاشش قرار دهیم.


    هیات مدیره سوتا



© SUTA 2000-2023 
All Rights Reserved
Powered by Wild Apricot Membership Software